Μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση το 2023)


Δ1. Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΓΕΛ για το 10% των θέσεων.


Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο για το 10% έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ το 2021 ή το 2022, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. Όσοι υποψήφιοι είχαν συμμετάσχει στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του 2021 ή του 2022 δεν δικαιούνται να είναι υποψήφιοι φέτος για το 10% των θέσεων (για το έτος κατά το οποίο συμμετείχαν στις επαναληπτικές εξετάσεις). Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ, κατά προτίμηση σε εκείνο της αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους, στο κοινό διάστημα 19- 30 Ιουνίου.
Επίσης, όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση-Δήλωση είχαν δηλώσει υποψηφιότητα για νέα εξέταση με τα ΓΕΛ, και τελικά δεν προσήλθαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, θα αποκτήσουν κανονικά password στο ίδιο διάστημα (19-30 Ιουνίου) και με αυτό το password θα υποβάλουν αργότερα το μηχανογραφικό τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι με το 10%.


Δ2. Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας


Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους

  • την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και
  • τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2021 ή 2022.

Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Δημοσιεύθηκε στην ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.