ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ (ΛΙΩΣΗ)

Αγαπητά μου παιδιά , ευελπιστώ ότι θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιήσουμε  τηλε-μαθήματα. Μέχρι όμως να υλοποιηθεί  αυτή η διαδικασία, σας προτρέπω να ξεκινήσετε δυναμικά την επανάληψη της 1ης ενότητας καισυγκεκριμένα των  κεφαλαίων 1.1. , 1.1.1. , 1.2.,1.2.1  Σας στέλνω για το σκοπό αυτό , επαναληπτικές ερωτήσεις σύντομης ανάπτυξης και σας ζητώ να  απαντήσετε , έστω και συνοπτικά , εντοπίζοντας τις αντίστοιχες  παραγράφους του σχολικού βιβλίου. Αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των ερωτήσεων σύντομης ανάπτυξης που διατρέχουν το εύρος  όλων των ενοτήτων που έχετε διδαχθεί , θα περάσουμε στον επόμενο κύκλο.Παρακαλώ πολύ οι απαντήσεις να παραδοθούν  μέχρι 28/3/2020 και  να αποστέλλονται στην δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση:

eiriniliosi@yahoo.gr). Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε  στο προσωπικό μου τηλέφωνο  που είναι συνδεδεμένο με   viber , αλλά μπορείτε να μου κάνετε και αίτημα στο skype ( Ειρήνη Λιώση).  

Σας εύχομαι  καλή δύναμη!!!  Να είσθε αισιόδοξοι και να σκέπτεστε ότι: για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα.  

ΥΛΙΚΟ

Δημοσιεύθηκε στην Γ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.