Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομέ- νων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη ΜΑΘΗΤΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ | Σχολιάστε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου μας σε ενημερωτική συνάντηση

την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στις 12.00

στο χώρο του σχολείου μας.

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ | Σχολιάστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Προκειμένου ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων να υλοποιήσει τους σκοπούς ίδρυσής του, σύμφωνα με το καταστατικό, προσπαθεί να πραγματοποιεί σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς δραστηριότητες όπως διαλέξεις, επισκέψεις των μαθητών ,οργάνωση εορτών πχ κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ή να μεριμνά για την βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η υλοποίηση μιας εκδήλωσης γίνεται δωρεάν με την ευγενική συμμετοχή του φορέα ή του ατόμου που την υλοποιεί όπως πχ η παρουσίαση στις 2 Οκτωβρίου 2019 από προσωπικό  της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ, θεμάτων σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Σε άλλες περιπτώσεις απαιτείται η καταβολή χρημάτων πχ αναμνηστικά δώρα στους αποφοίτους.

Βασικό έσοδο του συλλόγου είναι η ετήσια συνδρομή των γονέων που συνίσταται σε 10 ευρώ ανά οικογένεια (ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν).

Για την διευκόλυνση όσων γονέων δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή του παρόντος σχολικού έτους ο σύλλογος θα προσπαθήσει, ώστε τις Τετάρτες που υπάρχει ενημέρωση γονέων να παρευρίσκεται στο σχολείο και μέλος του συλλόγου για την συλλογή των συνδρομών.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας                                       Αδριανός Πούλος                          Κωνσταντίνα Στρατηγού

Δημοσιεύθηκε στη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ | Σχολιάστε

ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 2023 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002)

1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2023 (γεννημένοι το έτος 2002), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2020 (από 02 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρ 2020), προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), για τους διαμένοντες στην Ελλάδα ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Συνέχεια
Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 2023 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002)

Eισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις το ακαδ. έτος 2020-2021

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλούνται οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και επιθυμούν να εισαχθούν σε Σχολές ή Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ορισμένο αριθμό θέσεων, καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, να απευθυνθούν σε μία από τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές, που έχουν συσταθεί σε συγκεκριμένα Δημόσια ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, προκειμένου να αποκτήσουν Πιστοποιητικό διαπίστωσης Πάθησης.

Υποψήφιοι μπορεί να είναι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, κάτοχοι τίτλου απόλυσης Λυκείου ή αντίστοιχου σχολείου της ημεδαπής ή Έλληνες κάτοχοι τίτλου απόλυσης ξένου Λυκείου ή αντίστοιχου σχολείου της αλλοδαπής.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καταθέτουν στις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές στην αποκλειστική προθεσμία από Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 έως και Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Συνέχεια
Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Eισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις το ακαδ. έτος 2020-2021