ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ανακοινώθηκαν τα προγραμματα σπουδών των μαθημάτων της Γ Λυκείου. Μπορείτε να τα διαβάσετε, επιλέγοντας το μάθημα που σας ενδιαφέρει από την παρακάτω λίστα:

Δημοσιεύθηκε στη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | Σχολιάστε

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως ίσως γνωρίζετε η Γ΄Λυκείου με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την κάλυψη μέρους των εξόδων της πενθήμερης εκδρομής. Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι και την ημερομηνία αναχώρησης διατέθηκε εξ ολοκλήρου για τον συγκεκριμένο σκοπό. Όμως η διάθεση λαχνών συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη, στην ενημερωτική συνάντηση  των γονέων στο λύκειο οπότε και θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών.

Όσοι λοιπόν παρευρεθείτε στην ανωτέρω συνάντηση και δεν έχετε προμηθευτεί λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε ενισχύοντας έτσι δραστηριότητες προς όφελος των μαθητών, που ας μην ξεχνάμε είναι τα παιδιά μας.

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας

Αδριανός Πούλος                                                                  Κωνσταντίνα Στρατηγού ”

Δημοσιεύθηκε στη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομέ- νων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη ΜΑΘΗΤΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομέ- νων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου μας σε ενημερωτική συνάντηση

την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στις 12.00

στο χώρο του σχολείου μας.

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Προκειμένου ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων να υλοποιήσει τους σκοπούς ίδρυσής του, σύμφωνα με το καταστατικό, προσπαθεί να πραγματοποιεί σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς δραστηριότητες όπως διαλέξεις, επισκέψεις των μαθητών ,οργάνωση εορτών πχ κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ή να μεριμνά για την βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η υλοποίηση μιας εκδήλωσης γίνεται δωρεάν με την ευγενική συμμετοχή του φορέα ή του ατόμου που την υλοποιεί όπως πχ η παρουσίαση στις 2 Οκτωβρίου 2019 από προσωπικό  της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ, θεμάτων σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Σε άλλες περιπτώσεις απαιτείται η καταβολή χρημάτων πχ αναμνηστικά δώρα στους αποφοίτους.

Βασικό έσοδο του συλλόγου είναι η ετήσια συνδρομή των γονέων που συνίσταται σε 10 ευρώ ανά οικογένεια (ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν).

Για την διευκόλυνση όσων γονέων δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή του παρόντος σχολικού έτους ο σύλλογος θα προσπαθήσει, ώστε τις Τετάρτες που υπάρχει ενημέρωση γονέων να παρευρίσκεται στο σχολείο και μέλος του συλλόγου για την συλλογή των συνδρομών.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας                                       Αδριανός Πούλος                          Κωνσταντίνα Στρατηγού

Δημοσιεύθηκε στη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ